Mimmis första blogginlägg

1
1404

Hej på er! Här kommer ett första blogg inlägg från mig på väldigt länge. Jag har alltid haft blogg sedan jag var väldigt ung och tycker det är otroligt kul & avslappnade att blogga & skriva, men mitt fokus senaste året har gått till att utveckla mitt eget företag & Instagram profil. Vilket gått väldigt bra! WOW.. ibland måste man bara stanna upp och klappa sig själv på axeln och inse hur långt man kommit, mycket jobb & slit som lett till en vardag jag aldrig någonsin kunnat drömma om.

Mycket tack vare mina kära följare / läsare som troget stannar kvar / ökar varje dag, så TACK till er!

I nästa blogginlägg kommer jag skriva lite om kanske den allra STÖRSTA nyheten just nu? JAG ÄR GRAVID!! Och är världens lyckligaste tjej som lever sitt dröm liv med sin dröm kille, ett inlägg om lite tankar kring detta kommer snart..
Hur träffades jag och min pojkvän? Hur fick vi reda på att jag var gravid? Hur mådde jag? Hur regerade vi? Var det planerat? Fått så mycket frågor från er och har ni några andra frågor som passar in på ämnet så får ni gärna lämna en kommentar här.

PUSS & KRAM / Mimmi Kapell

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here